Steinspruten Bilglass er en landsdekkende kjede av godkjente bilglassverksted med dyktige medarbeidere. Vi skal være en serviceaktør som alltid tilfredsstiller kundenes behov.

Steinspruten Bilglass

Steinspruten Bilglass er en del av RAC Group sammen med dekk-kjedene Dekk1 og Dekkpartner. RAC Group eier også Gummi Centralen som er den norske importøren av dekk fra Pirelli og Maxxis. Som en del av RAC Group er vi en stabil aktør med stor tyngde i markedet.

Steinspruten Bilglass ble etablert 1. januar 2012 og har sammen med Dekk1 39 avdelinger over hele landet. Vi skal levere topp kvalitet, service, mobilitet og tilgjengelighet. Å få reparert en steinsprutskade skal oppleves
- enkelt for deg.

drengsrudbekken miljo oppdatert2 www.mir .no -1600x897 1024

administrasjonskontor

Vårt administrasjonskontor er i Asker Panorama, Drengsrudbekken 12, 1383 Asker.

kart

Kontakt

Fredrik GasmannKonstituert daglig leder/Salgssjef

fg@steinspruten.no Tlf. 924 45 524

RAC Group

RAC Group er et investeringsselskap i bilrelaterte tjenester. Selskapet lager forretningskonsepter som knekker koden for hvordan man tjener penger på biltjenester og skaper enklere bilhold for kundene.

Besøk RAC Group

Dekk 1

Fagkunnskap, god service og Norges største utvalg av felger og dekk. Dekk 1 og Steinspruten Bilglass eies begge av RAC Group og har et nært samarbeid. De fleste av våre verksteder er samlokalisert med Dekk1.

Besøk Dekk1

forsikringforsikring

Trykk på ditt forsikringsselskap for å lese om dine forsikringsvilkår og egenandel.

Bestill time på verksted

Bestill time for reparasjon eller ruteskift